Word jij ons nieuwe kampioentje?

Onze winkelteams zoeken versterking. Ben jij die enthousiaste duizendpoot die wij zoeken? Ben je spontaan, dol op brood en gebak, vind je het leuk om in een gezellig team te werken en ben je ook op zaterdag beschikbaar? Dan ontvangen wij graag een reactie van je!

De belangrijkste eigenschappen welke wij graag terugzien bij onze winkelmedewerk(st)ers zijn enthousiasme, een flexibele werkhoudingklantvriendelijkheidbetrouwbaarheid, verantwoordelijkheid en de bereidheid om de handen uit de mouwen te steken.

Samen met je collega’s maak jij hiermee het verschil voor onze klanten.

De verkoop van onze verse broden, broodjes, koeken, worstenbroodjes en aanverwante artikelen staan centraal binnen de functie van verkoop medewerk(st)ers. Hierbij draag je er ook zorg voor dat de winkel op orde is en elke klant een warme en aangename beleving ondergaat in onze winkels.

Ook taken als het bestellen van artikelen en benodigdheden, bestellingen van klanten verwerken en zorg dragen voor de hygiëne behoren tot het takenpakket.

Mede door jouw eerlijke advies, de kennis over onze producten, de wijze waarop de winkel is ingericht en je omgang met de klant worden de verkoopkansen optimaal benut.

Werkervaring in soortgelijke werkomgeving is een pre, geen vereiste.

Eigenschappen als enthousiasme, vriendelijkheid, stress bestendigheid, flexibiliteit, empathisch vermogen en het werken in een teamverband zijn vereist om de functie goed te kunnen vervullen.

Zoals eerder beschreven staat deze vacature open voor de vestiging in Gilze maar, natuurlijk is het fijn wanneer je in geval van ziekte en/of vakantie van collega´s in de gelegenheid bent om in andere vestigingen werkzaam te zijn.

Daarnaast willen we U vragen alleen te reageren op deze vacature wanneer met regelmaat op zaterdagen werken voor u geen probleem is.

Kortom, vind U het heerlijk om op doordeweekse dagen flexibel inzetbaar te zijn en u bent ook op zaterdag beschikbaar, dan zien wij uw reactie graag tegemoet.

Soort dienstverband: Parttime (ca. 20 uur)

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €12,56 per uur

< terug