Update Corona

Geachte klant,

Welke gevolgen hebben onze maatregelen voor u?

Om ziekte te voorkomen binnen ons bedrijf en om personeelsleden vrij te plannen om zo thuis te zijn voor hun kinderen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk een kleiner assortiment te voeren. Mede hierdoor doen wij, zoals u van ons gewend bent, ons uiterste best u dagelijks van vers brood te kunnen voorzien.

Daarnaast hebben wij met dezelfde redenen besloten onze winkel in Rijen dagelijks om 13.00 uur te sluiten. Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten, indien ook voor onze andere vestigingen aanpassingen worden doorgevoerd in de openingstijden laten we dit jullie z.s.m. weten via o.a. deze kanalen.

Wij vragen u vriendelijk alle maatregelen in acht te nemen, ook in onze winkels. Sterker dan ooit geldt nu de stelling: Pinnen, ja graag! Daarnaast willen wij u vragen: Houd voldoende afstand van de andere klanten en hoest of nies zoveel als mogelijk in uw elleboog. 

Wij beseffen ons dat dit voor iedereen aanpassingen vergt.

Dit is een ongekende tijd en de situatie kan iedere dag, en soms  van uur tot uur veranderen. Wij rekenen hierbij op uw begrip waarbij wij ons best doen u zo goed mogelijk te blijven informeren indien er zaken veranderen.

Uiteraard staan wij open voor vragen vanuit uw zijde.

< terug