Een bewuste Brabantse keuze

Sinds twee weken in ons assortiment! Heeft u hem al geproefd? 

Wanneer men aan Brabant denkt, denkt men aan het worstenbroodje! Al sinds jaar en dag maken de Brabantse bakkers dit lekkernij. Ook wij maken ons Brabantse worstenbroodje al jaren volgens een vast recept waarbij we ons ´eigen´ gehakt gebruiken.

Het gehakt komt van twee slagerijen, Keurslagerij De Jong uit Gilze en Slagerij J. van Beijsterveldt uit Breda. Dit gehakt wordt gemengd met ei en ons eigen paneermeel. Zo ontstaat ons Vromans Bakkers gehakt welke u terug proeft in ons worstenbroodje.

Sinds twee weken hebben wij een variant ontwikkeld op dit Vromans Bakkers worstenbroodje, namelijk, het volkorenworstenbroodje. Het broodje is op basis van volkorenmeel en is daardoor dan ook vezelrijker dan de traditionele variant. Daarnaast hebben wij, in samenwerking met Keur slagerij De Jong, gezocht naar een gehakt samenstelling die past bij dit type broodje. Het heerlijk kruidige gehakt in dit worstenbroodje bestaat uit kip-, rund-, en varkensvlees. Dit alles samen maakt ons Volkorenworstenbroodje tot een bewuste Brabantse keuze!

Heb je hem nog niet geproefd? Dit weekend zijn ze in de aanbieding, 4 stuks voor 6,50!

< terug