Vromans JOBS

Wij zijn opzoek naar twee flexibele en enthousiaste verkoopmedewerk(st)er voor 24 tot 28 uur.

Voor onze vestigingen zijn wij voortdurend opzoek naar flexibele winkelmedewerkers. Deze vacatures zijn gericht op onze vestigingen in Breda en onze vestiging in Gilze.

De belangrijkste eigenschappen welke wij graag terugzien bij onze winkelmedewerk(st)ers zijn enthousiasme, een flexibele werkhoudingklantvriendelijkheidbetrouwbaarheid en de bereidheid om (ook op zaterdag) de handen uit de mouwen te steken.

 

Samen met je collega´s maak jij hiermee het verschil voor onze klanten.

 

De verkoop van onze verse broden, broodjes, koeken, worstenbroodjes en aanverwante artikelen staan centraal binnen de functie van verkoop medewerk(st)ers. Hierbij draag je er ook zorg voor dat de winkel op orde is en elke klant een warme en aangename beleving ondergaat in onze winkels. Ook taken als het bestellen van artikelen en benodigdheden, bestellingen van klanten verwerken en zorg dragen voor de hygiëne behoren tot het takenpakket.

 

Mede door jouw eerlijke advies, de kennis over onze producten, de wijze waarop de winkel is ingericht en je omgang met de klant worden de verkoopkansen optimaal benut.

 

Werkervaring in soortgelijke werkomgeving is geen vereiste. Eigenschappen als enthousiasme, vriendelijkheid, stress bestendigheid, flexibiliteit, empathisch vermogen en het werken in een teamverband zijn vereist om de functie goed te kunnen vervullen.

 

Zoals eerder beschreven staat deze vacature open voor de beide vestigingen in Breda en voor onze vestiging in Gilze. Maar natuurlijk is het fijn wanneer je in geval van ziekte en/of vakantie van collega´s in de gelegenheid bent om in andere vestigingen werkzaam te zijn.

 

Soort dienstverband: Deeltijd

 

Bij interesse zien wij uw CV en Motivatiebrief graag tegemoet. Maar ook voor eventuele vragen en/of opmerkingen: Info@vromansbakkers.nl

< terug